1

Jeg vil slette kontoen min.

Mike

Sist oppdatert vor einem Monat

Hvis du bestemmer deg for å slette kontoen din, kan du gjøre det når som helst ved å kontakte oss på [email protected].

Alternativt kan du slette den via denne linken, samt både fra mobilappen og nettsiden vår.

Mobilapp:

• Trykk på menyikonet på venstre side.
  • Velg Innstillinger -> Profil-menyen.
  • Trykk på "Slett konto"
  • Trykk på "Slett kontoen min"
  • Skriv "Delete" og klikk på send-knappen.

Nettside: (Unntatt Foreldre)

• Gå til "Profil"-delen øverst til høyre.
  • Følg sletteprosedyrene ved å klikke på "Slett Konto."

Når du sletter kontoen din, vil vi fjerne profilinformasjonen din og alt innhold du har oppgitt i profilen din (som navn, passord, e-postadresse og profilbilder), samt informasjon samlet inn gjennom mobiltilatelser basert på brukerkategorien din.

Vær oppmerksom på at informasjon du har delt med andre, informasjon andre har delt om deg, eller innhold som andre brukere kan ha kopiert og lagret, ikke regnes som en del av kontoen din og kanskje ikke slettes når du sletter kontoen din.