Jeg vil rapportere en feil

Robert

Sist oppdatert hace 4 meses

Før du rapporterer en feil, bør du først sjekke hjelpesenteret vårt for å se om du kan finne løsningen der.

For mobil
  • Kontroller at du bruker den nyeste versjonen av appen.
  • Kiddy støtter iOS versjon 11 og nyere på iPhone og iPad, og Android versjon 8.0 og nyere på Android-mobiltelefoner og -nettbrett.
  • Synkroniser dataene dine før du rapporterer en feil. Bruk av synkroniseringsdata kan være en løsning når du står overfor en feil.

For Internett
  • Last inn siden på nytt.
  • Hvis det ikke fungerer, logger du ut og inn igjen og synkroniserer
  • data.
  • Vi støtter flere nettlesere, men anbefaler Chrome.

Det er mulig å rapportere en feil på flere måter.

• Bruk siden «Rapporter feil»
  • Bruk «Chat» på høyre side via https://www.kiddyapp.io/
  • Bruk siden «Rapporter feil» i webapplikasjonen.
  • Bruk siden «Feilrapport» under innstillinger i mobilapplikasjonen.